Undervisning

Køreskolen

Select Køreskole er udelukkende specialiseret i, at uddanne trafikanter til personbil – altså B-kørekort. Det har vi gjort de sidste 21 år i Helsingør.

I og med vi ikke tilbyder erhvervskørekort eller kørekort til MC, har vi brugt vores ressourcer på at tilbyde de bedst mulige forhold til vores elever til bil.

Vi tilbyder eleverne et hurtigt og billigt kørekort, men samtidig er vi opmærksomme på, at eleverne bliver dygtige og sikre bilister, der opnår en god trafikant adfærd og som vi trygt kan sende ud i trafikken.

Hos Select Køreskole er der ingen “hovsa-løsninger” og selvom vi har konkurrence-dygtige priser, bliver der ikke slækket på kvaliteten. Vi tilbyder ikke turbo-løsninger, da disse ikke er hensigtsmæssige med vores vision – at eleverne bliver hensynsfulde, ansvarlige og frem for alt – sikre bilister.

At tage kørekort er først og fremmest en tillidssag. Hos Select Køreskole er der ingen skjulte priser eller gebyrer. Eleven kan se hvad det koster hos os og dermed undgå, til sidst i forløbet, at opdage, at den betalte “store pakke” ikke opfylder lovens krav og at kørekortet dermed bliver dyrere end budgetteret.

Select Køreskole benytter sig af “lovpakker”, der opfylder lovens krav og vi tager heller ikke ekstra gebyrer for mørkekørsel eller lignende.

Vores undervisning, såvel i teori som praksis, foregår i gensidig respekt fra elev og lærer. Vores medarbejdere er meget opmærksomme på, at skabe et behageligt indlæringsmiljø, hvor der selvfølgelig ikke bliver råbt af eleverne eller hvor elevernes tid bliver brugt på privat mobilsnak.

Pladsen

Samtidig er faciliteterne i top. Eleverne sidder godt i teorilokalerne i behagelige stole og eget bord og der undervises altid i små hold, så der er tid og plads til den enkelte elev. Køreundervisningen foregår i top moderne og lækre skolevogne, der er nøje udvalgt til at være både sikre og lette at køre i.

Vores teori lokaler er udstyret med nyeste teknologi indenfor undervisning til stor fordel for vores elever.
Alle vores elever sidder komfortabelt og har perfekt udsyn til tavlen.

Vores teori lokaler er meget rummelige og lyse, med rigelig plads til alle vores elever.

I pauserne kan vores elever nyde en kop kaffe/the/sodavand og småkager.

På den måde sikre vi, at eleverne opnår de bedste resultater og samtidig får en god oplevelse hos Select Køreskole.

Kvaliteten

Vores elever modtager undervisning af professionelle kørelærer med en samlet kørelærer erfaring på over 30 år. Vi har klasseundervisning, hvor alle vores elever bliver hørt i timen.

Det er meget vigtigt at vores elever får den bedste undervisning, således at de kan bestå første gang og at vi som køreskole stadig kan være den førende køreskole i Nordsjælland med den laveste dumpe-procent og de gladeste elever.

Skolebilerne

Volkswagen T-ROC – T-Roc imponerer med sit progressive look og talrige individualiseringsmuligheder på både udstyr og design.

Derudover byder den på et væld af assistentsystemer, så det ikke kun er dig, men også kørekomforten, som kommer lidt højere op, når du kører i en T-Roc.

Select Køreskole har nøje udvalgt den nyeste SUV fra Volkswagen som skolevogn for vores elever.

Det er den mest moderne, lækreste, flotteste og smarteste bil på markedet. Du kan være helt sikker på at det er en stor oplevelse at køre i en VW T-ROC. Det er noget som alle burde unde sig selv.

Når du sætter dig ind i en VW T-ROC, vil du opleve fornemt håndværk, stramt design og gedigne materialer.

DEN STORE KØREOPLEVELSE starter med den gode kørestilling. Rattet og sæderne i vores VW T-ROC kan justeres i alle retninger – i længderetning og højden. Og en vigtig pointe, den gode kørestilling inkluderer tilstrækkelig lårstøtte.

Glæd dig til den kvalitetsoplevelse, du får, når et hvast vejgreb og kultiveret motorkraft, sender dig gennem vejnettet.

Med den opstrammede undervogn er der skabt en optimal balance mellem det sportslige og det komfortable.